Optimer dit wifi med DSA access point

 

Driller dit wifi?

Wifi er en kompliceret og avanceret teknologi, som i dag er allemandseje.
Du har sikkert oplevet, at dine enheder ikke kan koble sig på det trådløse netværk, eller i bedste fald går irreterende langsomt. Det virker måske i stuen, men så snart du går ud i køkkenet eller på 1. Sal, så kan du glemme alt om at streame din yndlingsserie.
iPad ‘en bliver derfor i stuen.
Det behøves ikke nødvendigvis at være sådan.

Løsningen kan være DSA Wifi.

I gennem en længere periode, har DSA testet forskellige måder at forbedre den trådløse dækning i hjemmet. Vi kan nu tilbyde et WIFI ACCESS POINT i meget høj kvalitet, og det betyder,at hele boligen kan få god wifi.
Med DSA Wifi kan du sikre, at du altid får det mest optimale wifi-signal og dermed den mest optimale udnyttelse af dit trådløse internet.
DSA Wifi består af et såkaldt ”Access Point” , som skal forbindes med et netkabel til dit modem. Enheden strømforsynes gennem netkablet. Enheden placeres så centralt som muligt, for bedste dækning.
Wifi er ikke ligeså stabilt som kablet netværk, og du kan derfor ikke være sikker på, at hastigheden på kablet netværk og wifi er den samme.Wifi sender ikke ud i en lige radius og forhindringer som vægge og etager, eller der kan være forstyrrelser fra andet elektronik, svækker netværkets rækkevidde.

DSA Wifi er klar til brug når du henter det. Vi har klaret indstillingerne på forhånd, og du tilgår dit trådløse net som du plejer.
DSA Wifi kan fjernsupporteres af teknisk support, og kan også konfigureres direkte via Mit DSA

Du kan købe DSA wifi for Kr 812,50 incl. moms. (Netkabel købes separat)

Betales ved afhentning på kontoret

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer

Se data på DSA WIFI